11.2.07

Mini Tollertreff

I dag ble vi invitert på et lite treff med noen av Tollerne i byen. Remus, Bowski og Emil var der , med Troja som eneste feminine firbeinte. Troja fikk springe litt løs sammen med Emil i starten, og det var veldig populært. Kastet lange blikk etter han etterpå - søten! Johanna hadde tatt initiativet, både for at vi skulle vise frem gullklumpene til noen potensielle Tollerkjøpere :-) , men også for at vi skulle trene litt sammen.
Vi startet treninga med noe som heter "walking up", en av øvelsene i Working test for retrievere. Du kan lese mer om den her. Dette var ukjent terreng for Troja, så prestasjonen var heller svak. Gutta imidlertid, kunne gamet, og var flinke! Etterpå trente vi bli og fokus mens dummier ble kastet foran og bak hunden, og det gikk litt bedre for Troja sin del. Artig trening og sosialt trivelig i nydelig vintervær!

1 kommentar:

Ashley sa...

En flott tollergjeng! Jeg gikk inn på hjemmesidene til Bowski og Remus - de var fine. Ashley tror at Troja godt kunne tenke seg litt mer jakt, hun er fremdeles imponert over episoden med spurven...