1.1.10

Godt nyttår!

Vel overstått juleferie og nyttårsfeiring! Juleferien ble tilbragt sammen med storfamilie, der bl.a en aktiv toåring "fotfulgte" Troja. Hun syntes det var litt slitsomt i begynnelsen, men etterhvert tok hun det med knusende ro og kosa seg tross stor aktivitet og høyt stemmevolum som er vanlig når slekta mi samles... Nyttårsaften gikk over all forventning, svært lite reaksjon å merke på Troja! Har lagt merke til at hun reagerer mindre og mindre på smell/skudd. Det kan jo faktisk åpne for nye muligheter på konkurransefronten også :-) Ellers har vi selvfølgelig noen nyttårsforsetter da; opprykk til klasse 3 og deltagelse i lagkampen til høsten. Men først og fremst håper vi på et nytt år år med trening og mye artig sosialt samvær sammen med gamle og nye venner! Godt nyttår!

6 kommentarer:

Emil sa...

Godt nyttår Troja-pia! Når skal vi leke sammen da? ;)

Slafs fra Emilgutt

Peik sa...

Hei Troja!! du får ikke leke med Emil når som helst, du vet at VI er kompiser ja!? Vi tar gjerne en tur i skogen din en dag :)
Vi trenes!
klem

Jannike og rival sa...

Oj, her var det lenge siden det var oppdatert- men uansett- Grattis med dagen i dag 27.4 snuppeluppe Trojamora! Rival savner turer med frøkna i marka- håper det blir tid for det snart.

Jannike sa...

Oj- datofeil. 28. selvfølgelig!

Remus & Jing sa...

Grattis på 4-års dagen Troja! Vi sakna dina byxiga språng och hoppas att få se mer av dig när morsan har mer tid!

Och en uppdatering hade ju inte varit helt fel... ;)

Elisabeth, Emil og Lynx sa...

HURRA for deg på 4-års dagen, Troja!!! Håper å se deg på trening etter at mamma`n din er ferdig med vårens store happenings ;) Og en oppdatering er vel snart på sin plass ;)